ASOCIACIÓN DE TITULADOS DE EDUCACIÓN PROFESIONAL SUPERIOR

Acte de signatura del Pacte en defensa d’una salut pública de qualitat a L’Hospitalet

l’Harmonia

L’estiu de 2015, una vintena de persones van constituir-se com a equippromotor encarregat d’iniciar la redacció del document, debatre sobre lesnecessitats de les nostres veïnes i dels nostres veïns i vetllar perquè esreculli el model de salut que totes i tots volem per a la nostra ciutat.


Les més de trenta entitats de l’àmbit de la salut, de professionals, malalts ifamiliars, agents indispensables de la salut comunitària; les farmàcies deL’Hospitalet; partits polítics, i tècnics municipals especialistes en salutpública, han treballat durant més d’un any per fer possible que la nostraciutat disposi, avui, d’un compromís de treball en xarxa, de tots i de totes,per millorar la salut de la ciutadania. I és per aquest motiu que m'agradariaque ens acompanyessis, perquè és un pacte de tothom i per a tothom.

Día y hora


Añadir al calendario 2017-09-1318:00 2017-09-1320:00 Europe/Madrid Acte de signatura del Pacte en defensa d’una salut pública de qualitat a L’Hospitalet l’Harmonia

Lugar

l’Harmonia

Asistentes

Se el primero en confirmar


Quién viene

Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta

ÚLTIMAS NOTICIAS

FORUM TURISTIC

por ASOCIACIÓN AMITS,

13 Marzo 2018

Apreciado/a,

Me complace comunicarle, un año más, que los próximos 10 y 11 de abril, se celebrará en CaixaForum Barcelona, la 6ª edición del Forum TurisTIC, que tratará sobre las LAS FASES DEL VIAJE TECNOLÓGICO DE LOS MÜLLER.

OFERTAS DE TRABAJO Y CURSOS

Se precisa Técnico de Telecomunicaciones para realizar los mantenimientos ireparaciones de las instalaciones de TV de Video portería y de CCTV en la área metropolitana de Barcelona

se busca personal con un mínimo de experiencia en reparaciones con titulación o Certificado profesional de montaje y mantenimiento de Infraestructuras deTelecomunicaciones en edificios.

 

imprescindiblepermiso de conducir tipo B, incorporación inmediata.

EVENTOS

Apr
16

16 y 17 de abril de 2018 – Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès

Plaça Victòria dels Àngels, 1 – 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Leer más