ASOCIACIÓN DE TITULADOS DE EDUCACIÓN PROFESIONAL SUPERIOR

¿Aún no eres socio/a de AMITS?

ÚLTIMAS NOTICIAS

Núria-Anna Salas Guimerà Secretaria d’AMITS formarà part de la Comissió Dona i Empresa que els òrgans de govern de Foment del Treball van aprovar, que passa a formar part del conjunt dels òrgans consultius i d'estudi de Foment, havent designat com la seva presidenta a la Sra. Ma. Helena De Felipe, Vicepresidenta de Foment del Treball.

Oferir una visió empresarial a les diverses veus sobre la igualtat de gènere al món econòmic empresarialTreballar perquè Foment del Treball tingui un posicionament propi en relació a un dels grans reptes actuals com és l’apoderament econòmic de la dona

treballar sobre la base ...

                              

OFERTAS DE TRABAJO Y CURSOS

PROFESOR PARA EL ÁREA DE CLIMATIZACIÓN

INTERESADOS/AS ENVIAR EMAIL A amits@ami-ts.org

INTERESADOS/AS PONERSE EN CONTACTO INDICANDO COMO REFERENCIA AMITS

PIMEC programa  dosmòduls formatius acreditables del Certificat de Professionalitat Docència de laformació per a l'ocupació. 

El mòdul del Sistema de Formació iQualificació Professional i Programació Didàctica començarà a primers d'octubre en horari de dillunsi dimecres de 17 a 21 hores. 


El módul d'OrientacióProfessional a  finals d'octubreen horari de dimarts i dijous de  18 a 21 hores. 

EVENTOS

Oct
4

Em plauconvocar-vos al XXII Consell General de l’Associació Pacte Industrial de laRegió Metropolitana de Barcelona en el marc del qual commemorarem els 20anys del Pacte Industrial.

Leer más

ENTIDADES COLABORADORAS

¿AÚN NO ERES SOCIO/A DE AMITS?

ENCUESTA

¿Que opinión te merece la FP dual?

Para votar, por favor inicia sesión o crea una cuenta